Bieden jullie een migraine-behandeling zonder medicijnen?

Een behandeling met neurofeedback is inderdaad een migraine-behandeling zonder medicijnen. Migraine is een sterke, niet te negeren hoofdpijn waarbij je ook overgevoelig bent voor licht en geluid. Misselijkheid en het zien van lichte vlekken komt voor. Medicatie is de meest gebruikte behandeling van migraine.

 

Waarom migraine behandelen zonder medicijnen?

Medicatie kan bijwerkingen hebben. Daarnaast is met medicatie het probleem niet altijd opgelost. Veel mensen die last hebben van migraine, gebruiken medicatie die de aanval doet afnemen als ze deze voelen aankomen. Maar de vervelende gevolgen van (de aanloop naar) een migraine aanval zijn er dan nog wel.

Een migraine-behandeling zonder medicijnen, waarbij ook het aantal migraine aanvallen afneemt, kan dus veel verschil maken.

 

Effecten van neurofeedback als behandeling bij migraine

Onze ervaringen met neurofeedback als migraine-behandeling zonder medicijnen zijn heel goed. Cliënten merken een afname van het aantal migraineaanvallen en een steeds langere periode tussen twee aanvallen. Soms blijven migraine aanvallen geheel weg. Als er wel een aanval komt, kan gewoon medicatie worden gebruikt om de aanval te laten afnemen, dit staat de behandeling niet in de weg.

 

Meer lezen

Meer informatie over de behandeling van migraine is te vinden op de betreffende pagina. Of lees het verhaal van Nicole over haar ervaringen met neurofeedback als migraine-behandeling zonder medicijnen. Als je meer wilt weten over hoe neurofeedback werkt of hoe het behandeltraject eruit ziet, lees dan verder of neem gerust even contact met ons op.

 

 

Over ons

  • Vernieuwende behandelvorm
  • Heldere uitleg
  • Inzichtelijke vooruitgang
  • Geen bijwerkingen
  • Persoonlijk!