Biometrisch Centrum Groningen heet nu Hersenfabriek Groningen

 

Op 1 mei 2015 is Biometrisch Centrum Groningen ‘Hersenfabriek Groningen’ geworden. Sinds 2011 voerde ik mijn praktijk voor QEEG-metingen en neurofeedback onder de vlag van het Biometrisch Centrum. Daarom heette mijn praktijk ook Biometrisch Centrum Groningen (of BMC Groningen, afgekort). In die periode heb ik veel kinderen en volwassenen behandeld. Hoewel de praktijk een andere naam heeft, is de praktijk nog gewoon gevestigd op het Zerniketerrein in Groningen. Ook blijf ik, Wendy Tukkers, de behandelaar.

 

Waarom heet de praktijk niet langer Biometrisch Centrum Groningen?

In de jaren dat mijn praktijk was aangesloten bij het Biometrisch Centrum zijn er binnen die organisatie veel dingen veranderd. De meerwaarde om aangesloten te zijn nam af. Omdat ik graag meer wilde samenwerken, hogere kwaliteitseisen wilde hanteren en QEEG- en neurofeedbackapparatuur met meer mogelijkheden wilde, ben ik gaan samenwerken met Petra Westerhof uit Zwolle. Zij werkt ook al jaren met QEEG-metingen en neurofeedback. Samen hebben we alle zaken rondom de praktijken beter geregeld. Samen hebben we de Hersenfabriek opgericht en deze is nu gevestigd in Groningen en Zwolle.

 

Wat is het verschil tussen het Biometrisch Centrum Groningen en de Hersenfabriek?

In de tijd dat de praktijk Biometrisch Centrum Groningen heette, heb ik veel cliënten met neurofeedback geholpen. Dat deed ik altijd al met veel toewijding en betrokkenheid. Nu we onze praktijken zelf hebben vormgegeven, hogere eisen stellen aan onze werkwijze en de manier waarop we neurofeedback onder de aandacht brengen, zijn de toewijding en het enthousiasme alleen nog maar toegenomen. De Hersenfabriek past bij ons! Een aantal dingen zijn verbeterd. De apparatuur heeft meer mogelijkheden qua metingen en trainingen. Als cliënt heb je nog meer inzicht in je eigen voortgang. We hebben onszelf hogere kwaliteitseisen en bijscholingseisen opgelegd. Je krijgt al cliënt nog steeds even goede behandelingen als bij het Biometrisch Centrum Groningen, maar achter de schermen zijn er veel dingen verbeterd.

 

Hoe was de overgang van BMC Groningen naar de Hersenfabriek?

Op 1 mei 2015 vond die overgang plaats. De naamswijziging van Biometrisch Centrum Groningen naar de Hersenfabriek is zonder problemen verlopen. En cliënten die neurofeedbacktraining kregen bij het Biometrisch Centrum Groningen zijn gewoon verder gegaan met hun trainingen bij de Hersenfabriek. Dus was je een van mijn cliënten in mijn tijd bij het Biometrisch Centrum Groningen? Neem dan gerust eens contact op met mij in onze nieuwe praktijk: Hersenfabriek Groningen. Ik help je graag verder.

Over ons

  • Vernieuwende behandelvorm
  • Heldere uitleg
  • Inzichtelijke vooruitgang
  • Geen bijwerkingen
  • Persoonlijk!