Locaties

 

Groningen en Zwolle

De Hersenfabriek heeft twee locaties. Je kunt voor neurofeedback in Zwolle en Groningen terecht. De werkwijze en mogelijkheden zijn in Zwolle en Groningen gelijk. Je kunt dus een keuze maken tussen de twee locaties op basis van jouw woonplaats.

 

Bij de Hersenfabriek heb je telkens dezelfde behandelaar voor het kennismakingsgesprek, de intake, de hersenmeting en de neurofeedbackbehandelingen. Lees meer over wie de behandelingen geeft en wat onze specialisaties zijn door op de locatie van je voorkeur te klikken.

 

 

overzicht  Groningen  |  Zwolle

 

Zwolle

Petra Westerhof

 

Mijn naam is Petra Westerhof. Voor neurofeedback in Zwolle ben je bij mij van harte welkom! Ik ben psycholoog en neurofeedbacktherapeut bij de Hersenfabriek Zwolle. Eind 2003 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, waar ik Gezondheidswetenschappen heb gestudeerd. Ik ben afgestudeerd in de Geestelijke Gezondheidkunde, wat gelijk te stellen is aan de afstudeerrichting klinische psychologie. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als psycholoog op een polikliniek voor volwassenen en vervolgens als groepsleider binnen een instelling voor kinderen met gedragsproblematiek.

 

 

 

 

Telefoon

06 - 483 745 49

 

E-mail

[email protected]

 

Adres

Dr. Stolteweg 76

8025 AZ Zwolle

Gebouw Galilei, 1e etage

Neurofeedback in Zwolle

In 2007 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor neurofeedback in Zwolle. Bij mijn praktijk kunnen zowel kinderen als volwassenen met diverse klachten en ziektebeelden terecht voor neurofeedbackbehandelingen.

 

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van mijn cliënten. Neurofeedback is voor veel mensen nog een onbekende behandelmethode. Ik vind het daarom belangrijk om een goede uitleg te geven over wat neurofeedback precies inhoudt en wat het voor jou of jouw kind kan betekenen. Naast een uitgebreide informatie op deze website, nodig ik mensen daarom graag uit om persoonlijk te komen kennis maken. Dit kan middels een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je niet om met een behandeling te beginnen.

 

Vergoeding neurofeedback

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: het NVPA, VBAG en RBCZ. Hierdoor is (gedeeltelijke) vergoeding voor de neurofeedbackbehandelingen veelal mogelijk. Voor meer informatie over vergoedingen verwijs ik naar de pagina kosten en vergoedingen.

 

Opleidingen en titels

  • Doctoraal Geestelijke Gezondheidkunde, Universiteit Maastricht 2003
  • Basisaantekening Psychodiagnostiek, Universiteit Maastricht 2003
  • QEEG en neurofeedback, BMC 2007
  • Braintherapy, Hogeschool Zuyd 2015
  • Aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), sectie neurofeedback 2015

 

Contact

Wil je meer informatie over neurofeedback in Zwolle of mogelijkheden voor vergoeding? Neem gerust contact op om je vragen te stellen. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan ook. Dit is geheel vrijblijvend!

 

Over ons

  • Vernieuwende behandelvorm
  • Heldere uitleg
  • Inzichtelijke vooruitgang
  • Geen bijwerkingen
  • Persoonlijk!