Biometrisch Centrum Zwolle heet nu Hersenfabriek Zwolle

 

Misschien ken je mij als behandelaar van het Biometrisch Centrum Zwolle. Sinds 2007 voer ik mijn praktijk voor QEEG-metingen en neurofeedback in Zwolle. De eerste 8 jaar maakte mijn praktijk aan de Reggelaan onderdeel uit van het Biometrisch Centrum. Toen heette de praktijk ook Biometrisch Centrum Zwolle, afgekort BMC Zwolle. In die periode hebben veel volwassenen en kinderen neurofeedback leren kennen. Sinds 1 mei 2015 is mijn praktijk echter van naam gewijzigd en heeft het de naam Hersenfabriek Zwolle gekregen. Het adres van de praktijk is niet veranderd: we zitten nog steeds aan de Reggelaan in Zwolle.

 

Waarom heet de praktijk niet langer Biometrisch Centrum Zwolle?

In de loop der jaren zijn er bij het Biometrisch Centrum verschillende dingen veranderd, waardoor de meerwaarde om aangesloten te zijn, afnam. Ik wilde bovendien graag intensiever samenwerken, QEEG- en neurofeedbackapparatuur met meer mogelijkheden gebruiken en strengere kwaliteitseisen binnen mijn praktijk. Daarom heb ik besloten om alle zaken rondom de praktijk zelf en beter te gaan regelen. Ik ben een samenwerking aangegaan met Wendy Tukkers, die een praktijk voor neurofeedback in Groningen heeft. Samen vormen we nu de Hersenfabriek in Zwolle en Groningen. Je hersenen zijn immers net een ingewikkelde fabriek! We krijgen veel leuke reacties op onze nieuwe naam.

 

Wat is het verschil tussen de Hersenfabriek en Biometrisch Centrum Zwolle?

Toen mijn praktijk nog Biometrisch Centrum Zwolle heette, heb ik jaren met plezier en enthousiasme mijn cliënten behandeld met neurofeedback. Dit enthousiasme en deze toewijding zijn alleen nog maar toegenomen, omdat de Hersenfabriek nog beter bij onszelf past. Daarnaast zijn er een aantal dingen verbeterd. De apparatuur heeft meer mogelijkheden. We hebben andere aanpassingen gedaan waardoor je als cliënt nog meer inzicht krijgt in je eigen voortgang. We hebben onszelf strengere kwaliteitseisen en bijscholingseisen opgelegd. Als cliënt van de Hersenfabriek krijg je nog steeds even goede neurofeedbacktrainingen als toen de naam nog Biometrisch Centrum Zwolle was, maar achter de schermen zijn er wel veel dingen verbeterd.

 

Hoe is de overgang BMC Zwolle naar de Hersenfabriek?

Op 1 mei 2015 is de overgang van het Biometrisch Centrum Zwolle naar de Hersenfabriek probleemloos verlopen. Cliënten die neurofeedbacktraining volgden bij het Biometrisch Centrum Zwolle zijn gewoon verder gegaan met hun behandelingen bij de Hersenfabriek. Dus was je één van mijn cliënten in mijn tijd bij het Biometrisch Centrum Zwolle? Neem dan gerust eens contact met mij op in mijn nieuwe praktijk: Hersenfabriek Zwolle. Ik help je graag verder.

Over ons

  • Vernieuwende behandelvorm
  • Heldere uitleg
  • Inzichtelijke vooruitgang
  • Geen bijwerkingen
  • Persoonlijk!